Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Loop jij nog steeds op de universiteit rond met Sint-Petersburg-kriebels? Voel jij nog altijd die drang om alles en iedereen naar Rusland te sturen? Maak er je werk van! Het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg is op zoek naar enthousiaste ambassadeurs.

Veel studenten zijn nog steeds niet op de hoogte van de openstaande poort naar Rusland die het NIP aanbiedt. We zien dit graag veranderen, zodat iedereen maximaal kan profiteren van de mogelijkheden in het grootste land ter wereld. Daarom zetten we een langdurig voorlichtingsproject op genaamd NIPA (Nederlands Instituut in Sint-Petersburg Ambassadeurs).

Vertegenwoordig het NIP op jouw universiteit

Het doel is dat het NIP vertegenwoordigt wordt door één of twee ambassadeurs op elke deelnemende universiteit. Het informeren van studieadviseurs, stagecöordinators en studenten staat hierbij centraal. Verder zullen de ambassadeurs tweemaal per jaar samenkomen met een teamlid van het NIP om samen een plan van aanpak op te stellen. Hierbij is de input van de ambassadeurs essentieel, want jij weet immers als de beste hoe de doelgroep efficiënt bereikt kan worden.

NIP ZOEKT NIPAs

Meld je nu aan!

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor het NIP in Nederland? Stuur dan een mail met je gegevens (naam, woonplaats, universiteit, studie) en een korte motivatie naar info@nispb.ru. Naast de professionele ervaring op het vakgebied van communicatie en internationale relaties stellen wij ons gastenverblijf in Sint-Petersburg gratis ter beschikking aan al onze actieve ambassadeurs (houd er rekening mee dat de ruimte beperkt is, dus gebruik is op aanvraag). Voor vragen en/of opmerkingen mag je altijd contact opnemen met bovenstaand e-mail-adres.